.

.

miércoles, 28 de noviembre de 2012

Amb jornades l'1 i el 15 de desembre

 
 
El Parc del Garraf celebra 25 anys

25 anys del Parc del Garraf. Balanç i expectatives de gestió (1987-2012)' és el títol de les jornades que se celebraran el dissabte 1 de desembre a Vilanova i la Geltrú i el dissabte 15 de desembre a Gavà arran dels 25 anys del parcEl 1986 es va aprovar el Pla especial de protecció del Parc del Garraf. Aquest espai va gaudir d'una notable ampliació del seu àmbit el 2002, fins arribar a les 12.374 hectàrees actuals, de manera que connecta amb els parcs d'Olèrdola i el Foix. Enguany se celebra el 25è aniversari d'aquella primera aprovació. És per això que s'han organitzat dues jornades tècniques i festives obertes a tothom.

La primera, que es farà el dissabte 1 de desembre a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú, se centrarà ens els aspectes socioeconòmics i culturals del parc ('El Parc del Garraf, un instrument al servei de la societat i la cultura'); i la segona, el dissabte 15 de desembre, al Parc Arqueològic Mines de Gavà, en la gestió i l'estratègia territorial: 'El parc del Garraf, un instrument d'intervenció territorial'

L'assistència és lliure i gratuïta, però recomanem inscriure's prèviament a s.parcsn.jornades@diba.cat.

A més de les jornades, els dos dies hi haurà actes festius, com ara un mercat del Parc a taula a Canyelles, un recital de Poesia als parcs a Begues, un espectacle pirotècnic a Gavà i una jornada de portes obertes al Parc arqueològic de les Mines de Gavà.

No hay comentarios: