.

.

miércoles, 25 de marzo de 2015

Aturem la nova presa del Congost de Monrebei



NO A LA PRESA




La muntanya queda ben lluny de Madrit, Barcelona o Saragossa, seus socials d'algunes entitats des d'on planifiquen (perpetren?) inversions que atempten contra el patrimoni natural.




La Confederación Hidrográfica del Ebro, amb seu  a Saragossa ha admès a tràmit el projecte d'Endesa per construir una presa de 28 mts d'alçada poc abans a l'entrada del Congost (riu amunt). Empreses com aquesta fan certes les teories de les portes giratòries, on els nostres governants o representants gaudeixen de jubilacions escandalosament immorals amb que els paguen favors i prebendes.

Un dels darrers espais NO civilitzats, poc contaminats per les construccions, tendalls elèctrics, i petjada humana, perilla.


NO A LA PRESA 

Si la comencen prometo canviar d'operador elèctric, i boicotejar a Endesa de les totes les maneres que la llei em permeti.


La domesticació del Congost (parkings, caminet, passarel.la i pont penjant), que ha contribuit al coneixement de Montrebei, hauria de sensibilitzar i mobilitzar la gent, posant en valor aquest paissatge únic.

No hay comentarios: