.

.

lunes, 29 de abril de 2013

activitats en el 22è Viu el parc


La Fira d'Artesans i Productors dels Parcs Naturals que se celebra a Mura el diumenge 28 d'abril, la Matinal al parc el diumenge 5 de maig a la Casa Nova de l'Obac (Vacarisses) i la Nit d'estels a l'àrea d'esplai de les Arenes de Castellar del Vallès el dissabte 8 de juny són els actes principals de la 22a edició de Viu el parc al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

HI haurà actes als diversos municipis del parc fins a l'estiu.



La campanya Viu el parc, promoguda per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, arriba novament al Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac per celebrar la vint-i-dosena edició.

Aquesta campanya es continua estructurant en tres vessants: els actes centrals, que inclouen la Matinal al parc i la Nit d'estels, dirigits a tots els públics; les activitats als municipis, que desenvolupen actes i festes en els municipis que pertanyen al parc, i el programa escolar, adreçat als alumnes de 5è de primària de les escoles dels mateixos municipis.

El dia 8 de juny arribarà la tradicional Nit d'estels a Castellar del Vallès, a l'àrea d'esplai de les Arenes, en què el protagonista serà el cel i la seva descoberta. Hi ha un màxim de places previst, per tant, cal que truqueu amb antelació per fer la reserva i poder-ne gaudir. La Matinal al parc tindrà lloc el diumenge 5 de maig a la Casa Nova de l'Obac. Us proposem conèixer aquest espai natural d'una forma molt animada i diferent a l'habitual.

L'entorn natural, el patrimoni històric i cultural, l'ús públic i la gestió dels parcs seran els eixos fonamentals del treball escolar en el projecte denominat 'Creem, coneixem i vivim el parc', projecte que, tot desenvolupant l'enginy, els elements dels parcs i la col laboració dels companys, permetrà construir el parc que tots desitgem dins del programa escolar d'enguany. Els nois i les noies de 5è de primària hauran treballat aquest projecte en les sortides escolars previstes a la Mata.

No hay comentarios: