.

.

sábado, 1 de diciembre de 2012

Fem el cim de la solidaritat

 
La Diputació de Barcelona celebra el Dia Internacional de les Muntanyes amb una campanya de suport al Banc dels Aliments



En motiu del Dia Internacional de les Muntanyes, que se celebra l'11 de desembre, la Diputació de Barcelona engega de l'1 al 15 de desembre una campanya solidària de recollida de recursos per al Banc dels Aliments, titulada 'Fem el cim de la solidaritat'.

Des de l'any 2003, l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació, la FAO, celebra cada 11 de desembre el Dia Internacional de les Muntanyes per a promoure la protecció de les serralades i boscos del planeta.

Des de l'excursionisme i la protecció de la natura, s'organitza enguany una acció solidària. Com digué Indira Gandhi 'la fam és el pitjor problema ambiental de la Humanitat'. Si la FAO duu a terme una acció molt important en l'ajuda alimentària als països del Tercer Món, nosaltres ho podem fer ben a la vora, col·laborant amb el Banc dels Aliments.

És per això que la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya conviden a participar en aquesta iniciativa solidària fent una donació per al Banc dels Aliments. Els donatius es poden fer a la web 'Fem el cim de la solidaritat' entre l'1 i 15 de desembre.

Al mateix temps es convida a la ciutadania a celebrar el Dia Internacional de les Muntanyes enviant les fotos que es facin aquestes dies des dels cims i boscos. Només cal enviar-les a través de les xarxes socials citant on estan fetes i l'etiqueta #welovemountains.

Arran d'aquesta celebració s'organitzen diversos actes a la Xarxa de Parcs Naturals, com ara la conferència que l'alpinista Jordi Pons farà el 12 de desembre a les 7 de la tarda a la sala d'actes de l'Edifici del Vagó del recinte de l'Escola Industrial.



Font de la informació

No hay comentarios: