.

.

jueves, 30 de septiembre de 2010

Canvi climàtic als nostres espais protegits

Del 4 al 10 d'octubre el Centre Cultural Europeu de la Natura de Viladrau i de l'11 al 17 d'octubre el Museu Etnològic del Montseny la Gabella, d'Arbúcies, acullen l'exposició 'El canvi climàtic als nostres espais protegits', produïda pel Grup de Natura Freixe (Flix) i la Reserva Natural de Sebes.

L'objectiu d'aquesta exposició és informar, divulgar i conscienciar sobre els efectes presents i la previsió de canvis futurs com a conseqüència del canvi climàtic sobre els espais naturals, i de com aquest pot afectar als éssers vius i a la distribució de les seves poblacions i a l'estructura de les comunitats d'éssers vius.

L'exposició mostra les tendències i processos de canvi produïts en els hàbitats i les espècies a través de la geografia catalana, destacant la valuosa biodiversitat del seu patrimoni natural, des dels prats alpins i subalpins fins als sistemes naturals litorals, tot aturant-se pels diferents massissos i serralades on hi predomina la vegetació mediterrània.

La mostra inclou les apreciacions i estudis realitzats en diversos parcs, com ara el Parc del Garraf, de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona.

No hay comentarios: