.

.

sábado, 22 de mayo de 2010

Dia Europeu dels Parcs



La Xarxa de Parcs Naturals celebra el Dia Europeu dels Parcs amb més de 40 activitats gratuïtes

Del 22 al 24 de maig




Aquest dilluns, 24 de maig, és el Dia Europeu dels Parcs. Per celebrar-ho, la Xarxa de Parcs Naturals convida a participar en alguna de les més de quaranta activitats gratuïtes que conjuntament amb les entitats i els organismes que col·laboren en la seva gestió, han organitzat aquest cap de setmana. També s'ha convocat el III Concurs de fotografia digital de la Xarxa de Parcs Naturals.

El Dia Europeu dels parcs té com a objectiu divulgar el treball per a la protecció dels valors naturals, agrícoles, forestals, culturals i paisatgístics del nostre entorn a més de fomentar l'ús públic responsable i l'equilibri territorial i ambiental dels nostres municipis.

Entre les activitats programades, el diumenge hi haurà la Matinal al Parc de la Serralada Litoral pels voltants de l'ermita de Sant Mateu, a Premià de Dalt, amb un circuit d'aventures, passeigs a cavall, tallers infantils i pallassos. I el cicle de Poesia als parcs desembarcarà al Marquet de les Roques (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac) el diumenge. Els poetes són Montserrat Abelló, Ivette Nadal i Joan Todó. Un altre activitat destacada és la ruta literària 'Figaró-Montmany i el modernisme literari: Els sots feréstecs', que es farà dissabte.

Entre les activitats programades hi ha caminades a peu, rutes guiades, jornades de portes obertes, matinals festives, tallers infantils, exposicions, audiovisuals, concursos de fotografia, recitals poètics, rutes literàries, etc. En algunes cal inscriure's prèviament.
Parcs

No hay comentarios: