.

.

sábado, 3 de abril de 2010

Natura i literatura


Rutes literàries pels parcs naturals aquesta primavera

Natura i literatura aniran de la mà aquesta primavera.
L'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona proposa, un any més, un cicle de rutes literàries destinades a conèixer el nostre entorn que es duen a terme en cinc espais protegits de la Xarxa de Parcs Naturals entre els mesos de març i juny.

Utilitzant la literatura com a fil conductor, l'objectiu d'aquestes rutes és apropar els espais naturals a un públic divers i interessat a aprofundir en la geografia i la cultura del nostre país. Es lliurarà documentació de suport.

Totes les sortides es fan a dos quarts d'onze del matí, tenen una durada d'unes dues hores i mitja i un preu de 3 euros. Les guia l'empresa conèixerBcn, que s'ocupa també les inscripcions (truqueu al 657 436 467 i 651 579 128 o escriviu a info@coneixerbcn.com)



El Parc del Garraf acollirà el dissabte 10 d'abril la ruta 'Sitges i els modernistes'. El punt de trobada: és la plaça d'Eduard Maristany, on hi ha l'estació de tren de Sitges. Al mateix parc, el dissabte 24 d'abril es farà l'itinerari 'Vilanova i Víctor Balaguer', amb sortida des de la biblioteca Joan Oliva, situada a la plaça de la Vila de Vilanova i la Geltrú.

Al Parc Natural del Montseny, el dissabte 8 de maig es podrà descobrir 'Poetes del Montseny. Literatura popular i culta'. La trobada, a la plaça Major de Viladrau. A prop del Montseny, als Cingles de Bertí, es farà la ruta 'Figaró-Montmany i el modernisme literari: Els sots feréstecs' el dissabte 22 de maig, amb trobada a la plaça Major del Figaró.

'Lola Anglada a Tiana' és el títol de la ruta del Parc de la Serralada de Marina, que es farà el dissabte 5 de juny. El punt de trobada és davant la Biblioteca Can Baratau, a la plaça de la Vila de Tiana. La darrera sortida serà el dissabte 19 de juny pel Parc Agrari del Baix Llobregat, on es podrà conèixer 'El patrimoni literari a la vora del riu i a la perifèria de Barcelona'. Els participants es trobaran a l'estació de Cornellà-Riera dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

No hay comentarios: