.

.

jueves, 25 de febrero de 2010

13 Mostra d´audiovisuals i fotografia de Muntanya Sant Marti


La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya del Districte de Sant Martí és una iniciativa que va sorgir entre l’Ajuntament de Barcelona – Districte de Sant Martí i l’Agrupació Excursionista Icària, La Colla Excursionista La Senyera, el Foment Martinenc i la Unió Excursionista Sant Martí de Provençals. Més tard es va incorporar al projecte Canyoning Club.
Des de l’any 1997, quan vàrem iniciar aquest projecte, poc ens podíem imaginar el grau d’acceptació i el desenvolupament d’un acte divulgatiu com pot ser LA MUNTANYA i el seu entorn.
L’evolució ha estat important i el resultat el podreu veure en l’edició que encetarem el proper any 2010.
Es tracta d’una exposició-concurs amateur, tant de fotografia (blanc i negre, color i digital) com de projeccions audiovisuals en la que les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar les seves dots artístiques. A més a més, el fet que sigui una exposició també compleix l’altra principal finalitat que és la divulgació, el coneixement, la dinamització del món excursionista, el seu entorn, el respecte a la muntanya per part de tothom i un lloc de debat de temes interessants.
Enguany les novetats seran molt innovadores, perquè l’aposta serà d’internacionalitzar, així com la possible participació dels guanyadors en altres certàmens internacionals, França,Canadà, etc.
El fet de poder traduir les bases a varis idiomes, ampliarà la participació, i també la incorporació de més sponsorització, ens ajudarà a poder comptar amb els especialistes en l’àmbit muntanyenc de primera línea mundial.
El proper certament serà del 22 de Febrer al 6 Març del 2010

Program a 13 ORIGINAL

No hay comentarios: