.

.

miércoles, 11 de marzo de 2020

Ante la crisis del virus



Us adjuntem comunicat de la SGEAF, en relació a les mesures preses en la reunió del Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) del dimecres 11 de març, en la qual el Govern ha comunicat que a Catalunya s’ha passat d’una fase de prealerta a fase d’alerta de manera preventiva.
Es per aquesta raó, que us demanem que en la mesura del possible, feu totes les gestions amb la federació de manera telemàtica i telefónica. Al mateix temps, us demanem que valoreu la vostra activitat esportiva de club i companys, i que prengueu les decisions més oportunes.
De forma consensuada amb els metges i el responsable del grup d'espeleosocors català,  s'ha decidit desconvocar la sortida que hi havia prevista pel dia 21 de març a l'avenc Montserrat Ubach - Bòfia de Torremas, en la que també estava previst que hi participessin membres dels equips d'emergències. Considerem que davant d'aquesta situació hem de prendre un compromís social i fer una aportació en la contenció davant aquesta contingència.
Des de la Federació entenem que totes aquestes accions van encaminades en evitar una saturació del serveis sanitaris del nostre país.
Moltes gràcies.





No hay comentarios: