.

.

viernes, 3 de junio de 2016

Ramón Canela i Font





 Ramón Canela i Font




En el decurs de l’acte de recordatori de Ramón Canela, tindrà lloc el reconeixement especial de Ma Rosa Vinyes, pionera badalonina de l'espeleologia catalana i vídua del nostre fundador, de Jordi Yherla, impulsor d'alt nivell de l'exploració espeleosubaqüàtica amb el rècord europeu de profunditat el 2.014 en la Font d’Estramar (Roselló) i de Brauli Torres, expresident del GEB i capdavanter en l’exploració subterrània en la connexió dels forats A Bufona (C-20), O Grallar (C-13) i Torrente d’A Paxón (C-9) del Sistema Badalona del massís d’Escuaín al Parc Nacional d’Ordesa i Mont Perdut (Osca).

Així també es procedirà a l’entrega de diplomes a d’altres membres i col·laboradors del GEB com Julià Gonzàlez, Josep Ll. Moldes, Romàn Suàrez, Josep Pitarque, Xavi Fuertes, Malen Bergadà, Elena Navarro, Àngel Villaret, Xavi Soler, Pep Mula, Joel Borrazas, Carlos Gasio, Eliseo Belzunce, i Miguel Bartolomé, per l'extraordinària tasca espeleològica feta en el Sistema Badalona del massís d'Escuaín al P.N. d'Ordesa i Mont Perdut

Projectarem un audiovisual de recordatori de Ramón Canela, un altre sobre les exploracions espeleològiques al massís d’Escuaín, i finalment dos audiovisuals més d’espeleosub amb la intervenció de Jordi Yherla i Joel Borrazas.


Recentment, la Revista Carrer dels Arbres núm. 1, 4a època ha publicat la seva biografia espeleològica a la web del Museu Municipal de Badalona.



No hay comentarios: