.

.

sábado, 30 de noviembre de 2013

¡Privatización!......Practicar esport a la Serra, tendrà un preuPracticar esport a l’aire lliure i en contacte amb la natura ja no serà gratuït. 
El Govern Balear aplicarà des d’aquest 2013 unes taxes d’entre dos i cinc euros per persona que afectaran a qualsevol pràctica esportiva que es desenvolupi dins espais naturals protegits.

La mesura ha estat inclosa dins la Llei de Pressuposts Generals de la comunitat autònoma, aprovada per l’executiu durant el darrer trimestre de l’any passat. En aquest sentit, en el seu article 343 s’exigeix el pagament de dos euros per al desenvolupament d’una activitat esportiva, que s’incrementaran fins els cinc euros en cas realitzar-se la pràctica esportiva sota el marc de l’organització d’una competició.

La Serra de Tramuntana, en la seva condició de Paratge Natural, és una de les àrees de les Balears més afectades per aquesta decisió. Però no l’única, ja que tots els espais naturals protegits de l’arxipèlag es veuran afectats per aquest peatge que cobrarà la Conselleria de Medi Ambient i que no ha estat ben rebut ni pels esportistes, ni pels organitzadors d’esdeveniments, ni per les federacions afectades.

No hay comentarios: