.

.

viernes, 7 de diciembre de 2012

Del 9 de desembre dins la 19 a Fira del Tió


 
 
El XIX Mercat del Parc a taula ofereix, a Mura, els millors productes de la terra

 
 
 
 
 
El diumenge 9 de desembre, Parc a taula celebrarà a Mura el XIX Mercat amb una representació de productors i cellers dels espais naturals protegits vinculats a aquest programa. Entre les 10 i les 14 h., el programa serà present a l'aparcament del Centre Cívic de Mura amb una representació de productors i cellers del programa oferiran els seus productes més representatius. Aquest Mercat, amb la col·laboració l'Ajuntament de Mura, s'inclou en les activitats de la 19a Fira del Tió que organitza el mateix Ajuntament.

Com a representants del programa hi assistiran el Celler Cooperativa d'Artés (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), Embotits de Mura (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), Muradine (vi) (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), Restaurant Cal Carter (Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), Grau Dòria (cava) (Parc d'Olèrdola ), Celler Serralada Marina (Parc de la Serralada Litoral) i Cal Tupí d'Olives (horta) (Parc del Garraf).

Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs, mitjançant la viticultura, els productes naturals de proximitat i l'elaboració que en fa la gastronomia.
Parc a taula es concep com un programa transversal de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, que forma part de La Xarxa de Productes de la Terra, amb uns objectius generals i uns d'específics que deriven de la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat que podem trobar en aquests territoris.

D'aquesta manera, els restaurants de les poblacions vinculades als espais naturals protegits us proposen degustar diferents plats, elaborats específicament amb productes naturals i cuinats per mans expertes. Als restauradors, s'hi afegeixen els productors i artesans alimentaris del territori, que aporten la matèria primera de qualitat que exigeix la millor cuina. Per últim, s'inclouen allotjaments propers al parc, que ofereixen el millor servei per tal de gaudir d'una estada relaxant i alhora confortable. En aquesta edició 2012, ja en formen part 155 empreses.

No hay comentarios: