.

.

jueves, 15 de marzo de 2012

passejades guiades els diumenges

El Parc Natural del Montseny programa quaranta-sis

Els diumenges de gener fins al desembre, es pot descobrir el parc natural amb els quaranta-sis itineraris guiats que organitza el Parc Natural del Montseny. Els guies de diferents entitats ofereixen la possibilitat de conèixer diversos aspectes del parc, com ara paisatges, patrimoni natural i cultural, fauna i flora. Les places són limitades i les reserves es faran segons ordre d'inscripció. A cada sortida s'especifica el lloc de trobada. En cas que el temps no permeti fer la sortida en condicions, s'anul·larà.
Els itineraris tenen lloc els diumenges al matí, generalment d'11 a 14 hores, tret d'aquell que n'indiqui un altre diferent. El preu és de 3 euros per als adults i de 2 per als majors de 65 anys i els d'entre 6 i 16. Els menors de 6 anys no paguen. Així mateix, hi ha un 10% de descompte per a les famílies nombroses i per als membres del Cercle d'Amics dels Parcs Naturals.

Amb aquestes passejades guiades, els visitants podran descobrir els boscos de faig, roure o castanyer, el paisatge, el patrimoni i la vida al Montseny a l'edat mitjana així com conèixer plantes medicinals, la fauna, la flora i com l'home ha anat ocupant i treballant aquest territori. També ens endinsaran a descobrir el patrimoni industrial, els usos de l'aigua i l'aprofitament dels recursos lligats a la terra.

Una àmplia programació de passejades realitzades per guies experts que ens aproparan al parc natural. Us recomanem que consulteu l'opuscle que us adjuntem per informar-vos dels punts de trobada, requisits, informació i inscripcions de cada sortida.

No hay comentarios: