.

.

miércoles, 29 de septiembre de 2010

Presentacion libro

Es presenta el llibre 'La política de protecció d'espais naturals de la Diputació de Barcelona'

Aquest dijous, 30 de setembre, a les 18.30 h a Can Serra 

El president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, presidirà aquest dijous, 30 de setembre, la presentació del llibre 'La política de protecció d'espais naturals de la Diputació de Barcelona' del pedagog i geògraf Jordi Soler Insa. L'acte tindrà lloc a les 18.30 h al vestíbul de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126) de Barcelona.


La presentació coincidirà amb l'inici del cicle de col loquis 'Parlem de¿', promogut per la Llibreria de la Diputació de Barcelona, on es tractaran temes d'actualitat per al món local i per a la ciutadania en general.


L'acte s'iniciarà amb una presentació del president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, i tot seguit Jordi Soler Insa, autor del llibre, i el geògraf i naturalista Martí Boada debatran sobre les polítiques de protecció del medi natural i la forma de gestionar aquests espais a la província de Barcelona. El debat estarà moderat pel diputat d'Espais Naturals, Josep Mayoral.

Jordi Soler Insa és pedagog i geògraf vinculat a la planificació i gestió dels espais naturals des de fa una vintena d'anys dins de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. La seva experiència professional li ha permès glossar i analitzar l'evolució de les polítiques de protecció del medi natural remarcant les fites rellevants, els arguments i els actors que han configurat el model de planificació i gestió que actualment regeix el nostre país.

Martí Boada, geògraf, naturalista, doctor en Ciències Ambientals i professor i investigador a la Universitat Autònoma de Barcelona, està especialitzat en el camp del canvi ambiental global i la biodiversitat des de la perspectiva social, centrada particularment en el sistema urbà i els boscos.

No hay comentarios: