.

.

viernes, 17 de septiembre de 2010

curso de fotografía digital subterránea

Primera edicció d'un curs de fotografía digital subterrànea que es realitza al grup espeleològic talaia. El director del curs será Jose Antonio Soldevilla. Constará d'una presentació el dia 21 d'octubre a la sala de projeccions de l'entitat, a la qual tots els que hi estiguin inscrits hauran de portar el material que faran servir durant el curs.

Després d'aquesta presentació i primer contacte, passem a la segona jornada que es realitzará el dissabte 23 d'octubre a les esquerdes de la Febró, que constará d'una teòrica matinal i una pràctica a la tarda.

Per concluir aquest curs es fará una sortida els dias 30 i 31 d'octubre a la Cova Canaletes, al Conflent.

Després el día 4 de novembre es portará tot el material de les pràctiques a la sala de projeccions i es fará una val·loració del material.

L'inscripció al curs tindrá un preu simbólic de 5 euros, i places limitades de 12 persones. Els costos de desplaçament als llocs de pràctiques els pagaran els alumnes del curs. Per fer l'inscripció heu de parlar amb el secretari del grup (Anto). Les places en un principi estan destinades a membres del grup, en tot cas també a qualsevol membre de l'entitat si no es cobreixen les places.

No hay comentarios: